Čapované pivo

logo spivami kopie

Tankový nepasterizovaný Kozel

Kvalita piva je pre nás tou najvyššou prioritou, tankové pivo je celý čas v ideálnych podmienkach a neprichádza do styku so vzduchom, ani iným tlačným plynom a zachováva si tak tú najvyššiu kvalitu. Po celú dobu je tiež v ideálnych podmienkach so stálou teplotou a tak si môžete byť istí, že sa k vám dostalo tou najkratšou cestou z pivovarskej pivnice priamo do vašeho pohára.

Čím je tankový Kozel iný? Nuž, je tak čerstvý, ako len môže byť. Značka Velkopopovický Kozel využíva pokročilú technológiu, vďaka ktorej sa pivo nečapuje z klasických sudov, ale z moderných nerezových tankov s objemom 5 alebo 10hl. Nepasterizované pivo dovezené v tepelne izolovanej cisterne sa stáča do nepriepustného vaku, ktorý je vo vnútri tanku. Zlatý mok sa následne čapuje tlačením vzduchu do vaku. Vďaka tomu pivo neprichádza do styku s kyslíkom a zabraňuje sa tak jeho zvetrávaniu. To má pozitívny vplyv na jeho kvalitu a trvanlivosť. Pivo zostáva optimálne sýtené. V dôsledku toho sa uvoľňuje príjemné chmeľová aróma a zvýrazňuje sa plnosť piva a väčšia bohatosť chuti.

fontana sered Kozlove tanky

Ďalej v ponuke nájdete čapovaný Pilsner Urquell 12°

Správny „říz“, jemná aróma žateckého chmeľu, harmonická horkosť a plná chuť. K tomu čistá iskrivá farba a bohatá pena, ktorá po každom dúšku zanecháva stopy na stenách pohára. Tak poznajú milovníci značky Pilsner Urquell svoj obľúbený nápoj. Intenzívna chuť žateckého chmeľu, ktorá sa snúbi s tónmi jačmenného sladu a vytvára harmóniu horkosti a krémovej plnosti… Zoznámte sa s chuťou, ktorou sa preslávilo plzenské pivo na celom svete.

tmavý Topvar 11°

Je charakteristický svojim typickým buketom, ktorý je zmesou vôní špeciálnych sladov a kvalitného chmeľu. Lahodnosť piva spočíva v harmonickej kombinácii svetlého, bavorského, karamelového a farebného sladu.
Má výraznú tmavú farbu, sladkastú karamelovú príchuť a primeranú, miernu horkosť. Toto pivo je obľúbené aj v kombinácii so svetlým pivom ako tzv. rezané pivo.

a tiež naše preslávené rezané pivo

Lahodná kombinácia chutí svetlého a tmavého piva. Náš personál dáva prednosť obľúbenému a efektnému spôsobu rezania piva, s nasledovným postupom prípravy. Najprv do pohára načapujeme svetlý spodok – hustejší a horkejší Kozel alebo Plzeň, na vrch putuje ľahšie tmavé pivo. Z dôvodu rozdielu hustôt, pivá v pohári sa vzájomne nemiešajú a vytvárajú vizuálne dve vrstvy. Výsledkom je nápoj, v ktorom sa Vám dostane horkastej chuti svetlého piva spolu so sladšou chuťou tmavého piva. Lahodná kombinácia týchto dvoch chutí vytvára z rezaného piva nezameniteľný zážitok.

rezane pivo

fontana sered rezane pivo